Members

Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Организации
WWF Световен фонд за дивата природа – България Блулинк Информационна мрежа Екологично сдружение „За Земята“
Информационен и учебен център по екология „Грийнпийс“ – България Регионален екологичен център – София
Институт за Зелена Политика Сдружение „Агролинк“ Сдружение „Природа назаем“
„Млади зелени“ Фондация „Деметра” Народно читалище „Бъдеще сега”
Сдружение „Велоеволюция“ Червената къща – Център за култура и дебат Фондация „Европейски екологичен фестивал”
Приятели на земята – България Фондация „Междуетническа инициатива за човешки права” Фондация „Оранжева луна”
Университетски клуб UNECO  Фондация “ЕкоОбщност”
Медии
Горичка: зеленият сайт Списание 8 Списание 360°
ЕвроМегдан
Компании
Греон ЕООД  Djadadji EOOD
Браншови организации
Българска фотоволтаична асоциация (БФА) Българска соларна асоциация (БСА) Българска асоциация електрически превозни средства (БАЕПС)
About us

Този портал е създаден и поддържан от Коалиция за климата – България, като средище за всички, които искат да действат за предотвратяване на катастрофални промени в климата.

Стани част от
Коалиция за климата

eea_grantsИзграждането на нов сайт на Коалицията се изпълнява с подкрепата на проект "Повишаване ефективността на Коалиция за климата – България (ККБ), чрез увеличаване на капацитета и създаване на нови партньорства с бизнеса. Влияние и въздействие на местните и национални политики" изпълняван от WWF и финансиран в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009 – 2014 г. www.ngogrants.bg
Цялата отговорност за съдържанието на уеб страницата се носи от Коалиция за климата - България и при никакви обстоятелства не може да се приема, че документите и публикациите отразяват официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Програмата за подкрепа на неправителствени организации в България.
Skip to toolbar